søndag den 28. juli 2013

DIY Læder Lomme


Jeg er desværre en af de personer, der er lidt klumset, og det må min telefon så lide under. Så derfor kom denne mobil lomme til verden, i håb om at den vil beskytte min uheldige mobil.


Man skal bruge(fra højre med uret) 1. Lineal og/eller vinkelmåler 2. Blyant 3. Læder 4. Saks 5. Garn 6. Hultang 7. Nål


Man skal starte med at måle sin mobil, eller tablet for den sags skyld, og så ligge to cm. til i bredden og i højden. Derefter tegner man de to firkanter på bagsiden af læderet, og klipper dem til. Så skal man tegne en bue på det ene stykke læder, som starter cirka en cm. inde i hver side, og så klippe den af.
 
Den lille bue er valgfri, den går det bare nemmere at få mobilen op af lommen igen.


Den her del kan godt være lidt tricky, men man skal bare holde tungen lige i munden. 
 
Man skal tegne prikker, der hvor hullerne skal være. De skal cirka være en halv cm. fra kanten, og 1½ cm fra hinanden, eller hvad der nu passer i størrelses forholdet. Og så ellers tage hultangen, og lave huller hele vejen rundt. Når hullerne er lavet på det ene stykker, ligger man det over det andet, og tegner i hvert hul. Så er den anden side klar til at få lavet huller.


Det sidste step er at sy den sammen. Man starter oppe i hjørnet, ved at trække snoren igennem hullet og binde en knude. Derefter trækker man bare snoren igennem igen og igen, indtil der er dannet en trekant. Så går man videre til det næste hul, trækker snoren igennem, næste hul og sådan bliver man ved til, at har nået det sidste hul. Her hæfter man bare med en lille knude. 
 
Og voila, et styk lækker læder lomme færdig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar